blogusmaximus.net

Lyktor i partytältet

April 2nd, 2014 by admin

Tänk om man skulle ta och Köpa partytält, jag behöver ett som jag skulle kunna använda till att ha fester utomhus. Jag gillar verkligen att ha fester utomhus, det är så himla mysigt och om man väljer att hänga upp lyktor och sådant så känns det ännu mysigare. Jag tror nog att det skulle kunna bli en hit, jag har tänkt på det ett tag och haft en liten dröm om att göra det och jag tror nog att jag ska uppfylla den drömmen snart. Det skulle bli riktigt roligt att ha det på det sättet, när jag ser det framför mig så tänker jag mig en väldigt vacker stämning. Jag tror att det skulle bli riktigt fint, förut har jag hängt lyktor i träden och jag känner att det här skulle vara ungefär samma sak, fint skulle det i alla fall helt säkerligen bli. Det är jag verkligen säker på.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.